Kik vagyunk? Miért vagyunk?

InnoGeo Kft.

Az InnoGeo Kft-t az Aquaplus Kútfúró, Kútjavító és Vízépítő Kft, az Árpád Agrár Zrt, a Geotermikus Koordinációs és Innovációs Alapítvány, a Homokkert Kistérségi Integrációs Közhasznú Társaság, a Mórakert Zöldség Gyümölcs Termelői Értékesítő Szövetkezet és a Szegedi Tudományegyetem alapította négymillió forint törzstőkével természettudományi, műszaki kutatás, fejlesztés főtevékenységgel. Ügyvezetője Dr. Kóbor Balázs, geológus.

A spin-off cég a geotermikus energiafelhasználás kutatási, fejlesztési, ipari és régiós felhasználói ernyőszervezetként jött létre annak érdekében, hogy alapítói közösen részt vegyenek olyan geotermikus technológia-fejlesztő és környezetvédelmi hálózat és központ létrehozásában, amely képes a termálenergetikával kapcsolatos régiós fejlesztések koordinálására. A céget alapító-tulajdonosai gazdasági ereje, K+F potenciálja és a cég által elérhető és delegálható szakembergárda a társaságot régiós geotermikus fejlesztések középpontjába helyezte, az InnoGeo Kft. vezetésével 2009 elején megalakult a Dél-alföldi Termálenergetikai Klaszter. Az alapítók célkitűzése a klaszter létrehozásával a geotermikus energia régiós használatát megalapozó kutatási, technológiai, és a speciális helyi körülményekre adaptált műszaki háttér megteremtésén túl, annak eredményeit felhasználva a régiós K+F ipar fejlesztése, megerősítése, piacképes és exportképes késztermékek, technológiák előállításának és az arra települő ipari vertikum kiépítésének elindítása.

Az InnoGeo Kft és szakemberei jelentős tapasztalattal rendelkeznek projektek generálásában, tervezésében és kivitelezésében.

Ezek közül legfontosabbak:

Lépjen be a Geotermikus Klaszterbe

Csatlakozzon Ön is a Dél-alföldi Termálenergetikai Klaszter partnerhálózatához és vagyen rész termálenergetikai projektjeinkben szakértőként, kivitelezőkét, vagy kutatatóként.

Érdekel

Ha nem óvjuk meg vízbázisainkat, a termálenergetikai lehetőségeinket is tönkretesszük.

Dr. Kóbor Balázs
InnoGeo Kft.