kivitelezés

Kik vagyunk? Miért vagyunk?

InnoGeo Kft.

Az InnoGeo Kft-t az Aquaplus Kútfúró, Kútjavító és Vízépítő Kft, az Árpád Agrár Zrt, a Geotermikus Koordinációs és Innovációs Alapítvány, a Homokkert Kistérségi Integrációs Közhasznú Társaság, a Mórakert Zöldség Gyümölcs Termelői Értékesítő Szövetkezet és a Szegedi Tudományegyetem alapította négymillió forint törzstőkével természettudományi, műszaki kutatás, fejlesztés főtevékenységgel. Ügyvezetője Dr. Kóbor Balázs, geológus.

Innovációs Díjban részesült egyik projektünk

XIX., 2010. ÉVI MAGYAR INNOVÁCIÓS DÍJ

2010-ben a HDG Kft. koordinációjában zajló, a Tesco Áruház megújuló energiás épületgépészeti rekonstrukciója kapcsán "Energiahatékony rendszermegoldás talajhő és mikrogázturbina alkalmazásával" címmel - a TESCO Global Áruházak Zrt-vel, InnoGeo Nonprofit Kft-val és a Regale Energy Zrt-vel közösen - benyújtott pályázatunk a Magyar Innovációs Szövetség XIX., 2010. ÉVI MAGYAR INNOVÁCIÓS Díjában részesült.

Feliratkozás kivitelezés csatornájára

Lépjen be a Geotermikus Klaszterbe

Csatlakozzon Ön is a Dél-alföldi Termálenergetikai Klaszter partnerhálózatához és vagyen rész termálenergetikai projektjeinkben szakértőként, kivitelezőkét, vagy kutatatóként.

Érdekel

Ha nem óvjuk meg vízbázisainkat, a termálenergetikai lehetőségeinket is tönkretesszük.

Dr. Kóbor Balázs
InnoGeo Kft.