Budapest, Pesti úti TESCO Áruház energiahatékonysági korszerűsítése talajhő és mikrogázturbina alkalmazásával

Megbzás, vagy kiírás típusa: 
Megbízás
Projekt vezető: 
TESCO
A projekt indulásának éve: 
2010

Budapest, Pesti úti TESCO Áruház energiahatékonysági korszerűsítése talajhő és mikrogázturbina alkalmazásával című projektben az InnoGeo Kft. a kivitelezési feladatokat látta el. A feladatáért XIX. Magyar Innovációs Nagydíj elismerő oklevelét is megkapta.

Partnerek neve: 

InnoGeo Kft.

A geotermikus energiafelhasználás kutatási, fejlesztési, ipari és régiós felhasználói annak érdekében hozták létre a non-profit céget, hogy közösen részt vegyenek olyan geotermikus technológia-fejlesztő és környezetvédelmi hálózat és központ létrehozásában, valamint effektív hálózatmenedzsment felállításában, amely képes a termálenergetikával kapcsolatos régiós fejlesztések koordinálására, a gyakran ellentétes gazdasági, technológiai és környezeti szempontok közötti egyensúly kialakítására, a kutatóhelyek és a felhasználók közötti innovációs fejlesztések, igények kétirányú közvetítésére, a geotermikus energiát hasznosító ágazatok, cégek, önkormányzatok számára szaktanácsadási tevékenység végzésére, geotermikus hő- és vízkivétel régiós kitermelési és környezeti monitoringjának elvégzésére.

Lépjen be a Geotermikus Klaszterbe

Csatlakozzon Ön is a Dél-alföldi Termálenergetikai Klaszter partnerhálózatához és vagyen rész termálenergetikai projektjeinkben szakértőként, kivitelezőkét, vagy kutatatóként.

Érdekel

Ha nem óvjuk meg vízbázisainkat, a termálenergetikai lehetőségeinket is tönkretesszük.

Dr. Kóbor Balázs
InnoGeo Kft.